14/09/2009

Say hey there

Posted in Uncategorized la 10:34 pm de narfx

Fuseram. Si nu staturam, pentru ca la 18 ani nu esti de fapt nicaieri, orice ti s-ar spune. Plus ca plecaram de-adevaratelea – la terasa unde Layla insista sa i se aduca cafeaua mare la 4 lei, si de unde oricum ramaseram cu ceva maruntis pentru ca baietii de la bar erau prea ametiti sa mai calculeze corect. Fusei rebela alaturi de Piticu` si ne luaram cate o bere si fu bine. Spuseram bancuri sinistre si vulgare, vorbiram putin despre facultate, despre pedofili, despre milk shaves si milf shakes, despre tigari, despre mare, despre Wilma si-apoi plecaram iar. Spre Puskin. In Puskin. Aveam cornulete, clatite, suc, seminte si apa si Albu jongla cu mingiutele lui. Ne raseram mult, ne amintiram de Xena lesbiana …si parca mai vorbiram si despre altele, da` mintea mea reprima amintirile nocive ( yes, this is called irony…). Ne placu de mama lu` Albu si vizionaram cu chiu cu vai „Un prophete” . Si-apoi fuseram dusi. Apunea soarele.

Va iubesc si nu v-as da in schimbul niciunei valize, chiar daca ar fi din piele de sarpe si chiar daca voi mai sunteti tigani din cand in cand.
Piticu` si Bucktee

Bucktee Kanye in reverse

Acting gay - Bucktee& Luci

Laurica, za happy couple si Luci

Ieditza, Layla si Bucktee

La ce te gandesti acum?

Reclame

Un comentariu »

  1. alleks said,

    La faptul că pe tipul care apare în toate pozele îl cunosc. La fel şi pe pisi din mijlocul ultimei poze, numai că pe ea nu ştiu de unde.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: